Cím: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky u. 16. (közvetlen a Víztudományi Kar Könyvtára és oktatási épülete mellett)

A Beszédes József Kollégium milliárdos beruházás révén 2008-ban megújult. A zömében a Sugovicára néző szobákban 240fő részére nyújt kényelmes és korszerű elhelyezést.

A kollégiumban három szobatípus közül választhatnak a lakók: a 2 ágyas és 2 x 2 ágyas szobákban saját fürdőszoba, konyha, míg a 3 ágyasban saját fürdőszoba és a folyosón közön konyha található. A szobák többségéhez tágas terasz is tartozik. Amennyiben a hallgató saját számítógéppel rendelkezik, ingyenes internet csatlakozásra van lehetőség. 

A felvételi eljárásban kiknek ajánljuk a Beszédes József Kollégiumot? Elsősorban azon hallgatóknak, akik felújított környezetben szeretnének élni és tanulni. Az épület teljesen akadálymentesített, sőt speciálisan is felszerelt, mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákkal is rendelkezik. A szórakozást a kondicionáló teremstúdió segíti. A Víztudományi Kar és a Könyvtár közelsége szintén a lakók kényelmét szolgálja. A Baja egyik legszebb helyén fekvő kollégium a nyári hónapokban méltán pályázhat az idelátogató turisták kegyeire.

    • dsc 0215
    • dsc 0148
    • dsc 0081
    • lr nagy 0033