NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
VÍZTUDOMÁNYI KAR

Először az OTDK-n

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar hallgatói először képviselték a Kart a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencián.
Az idén a Műszaki és Tudományi Szekciónak Dunaújváros adott otthont, április 6-8 között. 53 tagozatban 414 pályamunka bemutatására került sor. Az NKE újonnan alakult kara, a Víztudományi Kar a „Vízépítési, vízgazdálkodás és környezetvédelem” 2. tagozatban 2 mérnökhallgatót is nevezett: Reszl Árpád: ,,Borászati szennyvíz összetételének és eleveniszapra gyakorolt hatásának vizsgálata" című munkájával (konzulens: Salamon Endre mérnöktanár, NKE VTK VKI), míg Vas László Tamás: ,,Koppány patak alsó szakaszának településfejlesztési célú rendezési terve" című dolgozatát (konzulens: Varga Antal ny. főiskolai docens, Sziebert János főiskolai docens NKE VTK VVI) mutatta be.

A Víztudományi Kar nem csak hallgatói képviselettel vett részt a konferencián, hanem zsűri feladatokat is ellátó oktatókkal. Dr. Mátrai Ildikó főiskolai tanár, intézetvezető, (Vízellátási és Környezetmérnöki Intézet) Vízzel a „Település- és Környezetmérnöki tudományok 1.”, Dr. Karches Tamás főiskolai docens (Vízellátási és Környezetmérnöki Intézet) pedig a „Vízépítés, vízgazdálkodás és környezetvédelem 1.” tagozatban értékelte a pályamunkákat.

A résztvevőknek gratulálunk a kivételes munkájukért!