Választmány

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar Választmány

Bemutatkozás:
A választmány HÖK legfőbb döntéshozó szerve. Az üléseken döntések születnek, ötleteket kerülnek megbeszélésre, hogy minél színesebb, izgalmasabb programokat kínáljunk mindenkinek. Ők is hallgatók, akik szeretnének segíteni a többieken, ezért vállalták a tisztséget.

Elnökség:
Két Választmány ülés között mi irányítjuk HÖK-t. Bármivel lehet keresni őket, mindig szívesen segítenek.

Farkas András
Elnök

Elérhetőség: Farkas.Andras@uni-nke.hu , +36 20/288 2535
Bemutatkozás: Farkas András vagyok harmadéves környezetmérnök szakos hallgató. A Kari Hallgatói önkormányzatban már 2 és fél év óta tevékenykedek. Elnökként feladatom a Hallgatói önkormányzat vezetése, irányítása, és a tagok munkájának felügyelete. Célom, hogy a csapatunkból a legtöbbet tudjam kihozni és megteremtsük azokat a lehetőséget számotokra, amivel a tanulás és az itt töltött éveitek is élmény marad. Kérdéseitekkel forduljatok hozzám vagy kollégáimhoz bizalommal.

Homoki-Nagy Simon
Elnökhelyettes

Elérhetőség: Homoki-Nagy.Simon@hallg.uni-nke.hu , +36205311578
Bemutatkozás: Homoki-Nagy Simon vagyok, másodéves környezetmérnök szakos hallgató. A Hallgatói Önkormányzatban 2. éve vagyok tag és idén a Kari elnökhelyettes posztot töltöm be. Ebben a pozícióban fő feladatom a bizottságaink munkájában való segédkezés, azok felügyelete. Az Elnök munkája során felmerülő alapszabályzattal, vagy egyéb belső szabályzattal kapcsolatos kérdések esetén én töltök be tanácsadói szerepet Elnök Úr részére. Az Elnök munkájának koordinálása, illetve az állandó kapcsolattartás a Kar vezetői és a hallgatók közt megfelelő csapatmunkával, na ez a mi víziónk. Az idén 3 éves Kar eddig is nagy átalakulásokon és innovációkon ment keresztül, célunk ezt nem csak megélni, de a továbbiakban segíteni ebben a kar Dékáni vezetését.

Drexler Csaba
Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Drexler.Csaba@hallg.uni-nke.hu
Bemutatkozás: Drexler Csaba vagyok, másodéves környezetmérnök hallgató.
Már első év óta a Hallgatói Önkormányzat tagja vagyok, de idén felvettem a Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnöki címet. Az én feladatköröm a pénzügyek kezelése mind rendezvényi téren, mind az ösztöndíjak szintjén.

Erdelecz György
Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Erdelecz.György@hallg.uni-nke.hu
Bemutatkozás: Erdelecz György vagyok, másodéves építőmérnök hallgató. A Hallgatói Önkormányzatban nem sokkal tanulmányaim megkezdésétől tevékenykedek, Tanulmányi ügyekért felelős alelnöki pozícióban. Célom az, hogy az előző évhez hasonlóan fenntartsam azt a minőségi kapcsolatot, melyet megalapoztam a hallgatók és a vezetőség között. Szeretném elérni, hogy a létesített csatornákon még gördülékenyebben folytatódjon a munka. Továbbá elsődleges feladatomnak tekintem a hallgatók tanulmányi- és közéleti kérdésekkel felmerülő problémáinak hatékony megoldását.

Huncsik Dániel
Sport- és Kulturális ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Huncsik.Daniel@hallg.uni-nke.hu
Bemutatkozás: Huncsik Dániel vagyok, idén kezdtem tanulmányaimat a karon építőmérnök hallgatóként. Célom, hogy a hallgatók egyetemi éveit minél színesebbé tegyem változatos sportlehetőségekkel és közösségépítő programok szervezésével a Sport- és Kulturális Bizottság tagjainak munkájával közösen.

Kapitány Szabolcs
Kollégiumi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Kapitany.Szabolcs@hallg.uni-nke.hu
Bemutatkozás: Kapitány Szabolcs vagyok, másodéves, építőmérnök szakos hallgató. A Hallgatói Önkormányzatnak idén lettem a tagja, illetve betöltöm a Kollégiumi ügyekért felelős alelnöki tisztséget. A kollégisták problémáit továbbítom a kollégiumvezetőének, akivel igyekszünk mindig a lehető legjobb megoldást találni. A Kollégiumi Bizottsággal vállvetve ügyelünk arra, hogy a kollégisták betartsák a házirendet.  

Olcsák Klaudia
Irodavezető

Elérhetőség: Olcsak.Klaudia@hallg.uni-nke.hu
Bemutatkozás: Olcsák Klaudia vagyok, harmadéves hallgató, építőmérnök szakon, terület vízgazdálkodás specializáción. Második éve vagyok a választmány tagja, valamint szintén második éve töltöm be az irodavezető pozíciót.  Első évesként jelentkeztem a Zsuffa István Szakkollégiumba, melyben már egy éve vezetőségi tag vagyok. Irodavezetőként fő feladatom segíteni az elnök munkáját, valamint elkészíteni a választmányi ülések dokumentációit.

A Választmányi tagok

Horváth Csongor
Kommunikációs referens

Elérhetőség: horvathcsongor16@gmail.com
Bemutatkozás: Horváth Csongor vagyok, másodéves, építőmérnök hallgató. Már az első évemben is segíteni próbáltam a HÖK munkáját, de csak az idéntől lettem HÖK a tagja. Feladatköröm a Kar - hallgatók - HÖK hármas közötti kommunikáció, illetve a roadshowkra a “toborzásra” és a nyílt napokra a hallgatók megkeresése és felkérése, illetve a szükség esetén segítése. Bármi kérdésetek van írjatok keressetek bátran, akár a HÖK Facebook oldalán akár az Instagram oldalán vagy akár személyesen is, szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre. 

Aranyos Csanád
Bemutatkozás:
Aranyos Csanád vagyok, a Víztudományi Kar Építőmérnök szakos másodéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak most vagyok először tagja.

Kardos Anett
Bemutatkozás:
Kardos Anett vagyok a Víztudományi Kar Építőmérnök szakos harmadéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak már harmadik éve vagyok tagja. Az előző két évben a Kollégiumi ügyekért felelős alelnöki posztot töltöttem be. Novembertől a Kollégiumi Bizottság elnökhelyettese vagyok. Bármilyen kérdéssel - főleg kollégiummal kapcsolatban - forduljatok hozzám bizalommal.

Kiss Patrik
Bemutatkozás:
Kiss Patrik vagyok, a Víztudományi Kar Építőmérnök szakos elsőéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak most vagyok először tagja.

Kollár Ádám
Bemutatkozás:
Kollár Ádám vagyok a Víztudományi Kar IV. éves Építőmérnök hallgatója vagyok. Két éven keresztül voltam a Hallgatói Önkormányzat elnöke. Szeretném továbbra is segíteni a HÖK munkáját, ezért nem csak a választmánynak, hanem több bizottságnak is a tagja vagyok idén. Bátran forduljatok hozzám bármilyen üggyel kapcsolatban.

Lőrincz István Soma
Bemutatkozás:
Lőrincz István Soma vagyok, Szegedről, harmadéves építőmérnök hallgató a VTK-n, volt Elnökhelyettes és Tanulmányi ügyekért felelős alelnök, valamint a HTVSZÜB, a Tudományos Diákköri Bizottság, a Fegyelmi bizottság stb. volt tagja. 1,5 éve a HÖOK Mentorprogram mentora, elsőéves korom óta a Szakkollégium tagja. Jelenleg a Tanulmányi ügyekért felelős alelnök helyettese, valamint az SKB titkára vagyok. Bátran forduljatok hozzám, ha van valami kérdésetek.

Nyitrai Patrik
Bemutatkozás:
Nyitrai Patrik vagyok, a Víztudományi Kar Környezetmérnök szakos másodéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak most vagyok először tagja.

Selinger Tamás
Bemutatkozás:
Selinger Tamás vagyok, a Víztudományi Kar Építőmérnök szakos elsőéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak most vagyok először tagja.