Választmány

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar Választmány

Bemutatkozik a választmány:

A választmány HÖK legfőbb döntéshozó szerve. Az üléseken döntések születnek, ötleteket kerülnek megbeszélésre, hogy minél színesebb, izgalmasabb programokat kínáljunk mindenkinek. Ők is hallgatók, akik szeretnének segíteni a többieken, ezért vállalták a tisztséget.

Az Elnökség

Két Választmány ülés között mi irányítjuk HÖK-t. Bármivel lehet keresni minket, mindig szívesen segítünk!

Huncsik Dániel
Elnök
Elérhetőség:
Huncsik.Daniel@uni-nke.hu , +3620/262-1934

Huncsik Dániel vagyok, másodéves építőmérnök hallgató. Már elsőéves korom óta a HÖK tagja, és alelnöke vagyok. Mindig is fontos szerepet töltött be az életemben a közösség, ezért is jelentkeztem már gólyaként a választmányba. Célom elnökként is egy határozott és produktív közösség felépítése, mellyel hatékonyan képviselhetjük a hallgatók érdekeit, megteremtve azt a közeget, melyben az itt töltött évek meghatározó élménnyé válnak számotokra! Kérdéseitekkel bármikor fordulhattok hozzám, valamint a csapat bármely tagjához bizalommal!

Homoki-Nagy Simon
Elnökhelyettes
Elérhetőség:
Homoki-Nagy.Simon@uni-nke.hu , +3620/531-1578

Homoki-Nagy Simon vagyok, harmadéves környezetmérnök hallgató, illetve elsőéves építőmérnök hallgató. A hétköznapjaimat önfejlesztéssel, újdonságok megismerésével és visszatérő jelleggel különböző kreatív tevékenységekkel töltöm. Ezeknek a kreatív tevékenységeknek szerves részét képzi a Hallgatói Önkormányzatban töltött három évem is. Második éve erősítem a Kari HÖK-ot Általános Alelnöki pozícióban. Ez alatt a kettő év alatt nagyon sok -projekttel, -kihívással, -és néhány (akkor még megoldhatatlannak tűnő) problémával volt dolgom. A Hallgatói Önkormányzat, a csoporton belüli hihetetlen összetartásán túl, mások képviselete iránti vonzalmam miatt tudott végérvényesen magához ragadni anno. Az elmúlt években igen jó kapcsolatra tettünk szert a Kari vezetőkkel, Illetve a Többi Kar, és az EHÖK vezetéssel is. Külön szerencsésnek érzem magam, hogy a jelenlegi elnökség még soha sem látott elszántságot mutat. Egész életemre meghatározó élményt nyújtott az elmúlt 2 év, szóval nagyon várom mit hoz ez az idei. Ha van bármilyen felmerülő kérdésed, vagy akár ötleted/javaslatod, vagy csak tájékozódni szeretnél az Egyetemről / Karról, akkor nyugodtan keress az alább megadott telefonszámomon, vagy email címen. Ne habozz felkeresni bármelyikünket, akkor is ha a Kar hallgatója vagy, és akkor is ha még csak tervezed a jelentkezést.

Drexler Csaba
Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnök
Elérhetőség:
Drexler.Csaba@uni-nke.hu , +3620/452-9640

Drexler Csaba vagyok, harmadéves környezetmérnök hallgató. Már egyetemi tanulmányaim első évében tagja voltam a Hallgatói Önkormányzatnak, illetve már második éve sikerült elnyernem a Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnöki címet. A legfőbb feladatom a kari hallgatói szociális, illetve anyagi ügyekkel kapcsolatos problémák kezelése. Idén szeretném elérni, hogy egy egységes, stabil rendszer kialakuljon, illetve a már elavult megoldásokat megújítani, reformálni.

Makra István Gergő
Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Makra.Istvan.Gergo@uni-nke.hu , +3670/622-0068

A nevem Makra István Gergő, harmadéves építőmérnök hallgató vagyok. 2020 őszén kerültem be a Választmányi Bizottságba, 2021 áprilisától töltöm be a Tanulmányi ügyekért felelős alelnöki posztot. Célom a hallgatóság és a vezetőség közötti folyékony információáramlás elősegítése, továbbá elsődleges feladatomnak tekintem, hogy segítsek megoldást találni a hallgatók közéleti- és tanulmányi problémáira.

Lucz Richárd
Sport- és Kulturális ügyekért felelős alelnök
Elérhetőség:
Lucz.Richard@uni-nke.hu , +3630/983-4085

Lucz Richárd vagyok, elsőéves környezetmérnök hallgató. Úgy éreztem már egyetemi tanulmányaim kezdetén, hogy szeretnék aktív tagja lenni az egyetemi hallgatói életnek, így jelentkeztem választmányi tagnak, majd hallgató társaim javaslatára beadtam pályázatomat a Sport- és Kulturális ügyekért felelős alelnöki posztra. Alelnöki munkám során szeretnék minél több sport és kulturális eseményt megszervezni, erről tájékoztatni hallgató társaimat, illetve biztatni őket, hogy minél nagyobb létszámban vegyenek részt ezeken a rendezvényeken.

Kapitány Szabolcs
Kollégiumi ügyekért felelős alelnök
Elérhetőség:
Kapitany.Szabolcs@uni-nke.hu , +3630/678-1077

Kapitány Szabolcs vagyok, harmadéves, építőmérnök szakos hallgató. Szabadidőmet szeretem sporttal kitölteni, legyen az hosszútáv futás, verseny tánc vagy egy hosszabb bringa út. A Hallgatói Önkormányzatnak idén lettem másodszor a tagja, illetve betöltöm a Kollégiumi ügyekért felelős alelnöki tisztséget. A kollégisták problémáit továbbítom a kollégiumvezetőnek, akivel igyekszünk mindig a lehető legjobb megoldást találni. A Kollégiumi Bizottsággal vállvetve ügyelünk arra, hogy a kollégisták betartsák a házirendet.

Somogyi Anna
Irodavezető
Elérhetőség:
Somogyi.Anna@uni-nke.hu

Somogyi Anna vagyok, másodéves hallgató, építőmérnök szakon. A Hallgatói Önkormányzat tagjai idei évtől lettem, illetve az Irodavezetői pozíciót is idén nyertem el. Első évesként jelentkeztem a Zsuffa István Szakkollégiumba, melyben már egy éve vezetőségi tag vagyok, illetve Szakkollégista társaim megszavazták a bizalmat számomra, igy az idei évtől az elnöki pozíciót töltöm be. Irodavezetőként fő feladatom segíteni az elnök munkáját, valamint elkészíteni a választmányi ülések dokumentációit, hasonló minőségi módon, mint ahogy ezt elődöm is végezte. Fontos célomnak tartom még a Szakkollégium és a Hallgatói Önkormányzat még szorosabb együttműködését.

A Választmányi tagok

Balogh Levente
Beosztás: Kommunikációs referens
Elérhetőség:
Balogh.Levente@uni-nke.hu

Balogh Levente vagyok, elsőéves környezetmérnök. Már első félévben érdekelt a Hallgatói Önkormányzat tevékenysége, ekkor csatlakoztam a csapathoz. Kommunikációs referensként feladatom a HÖK közösségi oldalainak kezelése, a hallgatók, a kar és HÖK közötti kommunikáció segítése.

Farkas András
Elérhetőség:
Farkas.Andras@uni-nke.hu

Farkas András vagyok, a Víztudományi kar végzős környezetmérnök szakos hallgatója. A kari Hallgatói Önkormányzat volt elnökeként szeretném átadni a már megszerzett tapasztalatokat az új Elnökség számára. Bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal.

Kardos Anett
Elérhetőség: Kardos.Anett@uni-nke.hu

Kardos Anett vagyok, a Víztudományi kar végzős építőmérnök szakos hallgatója. A kari Hallgatói Önkormányzatnak már negyedik éve vagyok tagja. Az előző években a Kollégiumi ügyekért felelős alelnöki posztot töltöttem be, a tavalyi évtől kezdve pedig a Kollégiumi Bizottság elnökhelyettese vagyok. Bármilyen kérdéssel-főleg kollégiummal kapcsolatban- forduljatok hozzám bizalommal.

Szendrei Zoltán
Elérhetőség:
Szendrei.Zoltan@uni-nke.hu

Szendrei Zoltán vagyok, a Víztudományi kar másodéves építőmérnök szakos hallgatója. A kari Hallgatói Önkormányzatnak idén lettem aktív tagja. Bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal.

Lőrincz István Soma
Elérhetőség:
Lorincz.Istvan.Soma@uni-nke.hu

Lőrincz István Soma vagyok, a Víztudományi kar végzős építőmérnök szakos hallgatója. Az elmúlt években a kari Hallgatói Önkormányzat Bizottságaiban, illetve a HÖOK mentorprogramban tevékenykedtem. Bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal.

Nyitrai Patrik
Elérhetőség:
Nyitrai.Patrik@uni-nke.hu

Nyitrai Patrik vagyok, a Víztudományi kar harmadéves környezetmérnök szakos hallgatója. A kari Hallgatói Önkormányzat tagja második éve vagyok, tavalyi évben a Diákjóléti Bizottság titkára voltam. Bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal.