NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
VÍZTUDOMÁNYI KAR

Választmány

Választmányi tagok

Kozma Tibor Bence
elnök
kozma.tibor.bence@uni-nke.hu

Kozma Tibor Bence vagyok másodéves vízügyi üzemeltetési mérnök hallgató. Elsős korom óta tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak. Első évemben sport és kulturális alelnökként a legfőbb feladatom a hallgatók szabadidejét megtölteni minél több és jobb élménnyel. Jelenleg első elnöki ciklusom töltöm, amelyben fő célom a VTK HÖK szervezetének fejlesztése, és ez által a hallgatók minőségibb képviselete.

Moldván Dorina Panna
általános alelnök
moldvan.dorina.panna@uni-nke.hu

Moldván Dorina vagyok, harmadéves építőmérnök hallgató. Mindig is szerettem a közösség aktív tagja lenni. Első éves koromban jelentkeztem évfolyamfelelősnek, illetve a Zsuffa István Szakkollégiumba, majd másodévben Kollégiumi Bizottsági tagnak és most harmadéven általános alelnöknek. Azért választottam ezt a posztot, mert szeretek mindenbe belelátni és mindenhez hozzászólni, illetve szeretek szervezni és koordinálni. Keressetek bizalommal bármilyen kérdéssel, kéréssel, problémával kapcsolatban!

Szabó Tamás
tanulmányi ügyekért felelős alelnök
szabo.tamas2@uni-nke.hu

Szabó Tamás vagyok, harmadéves környezetmérnök, és elsőéves építőmérnök hallgató. A HÖK tanulmányi ügyekért felelős alelnökeként elsődleges célomnak tartom az Oktatók, a Tanulmányi Osztály és a Hallgatók közötti információcsere gyors és pontos fenntartását, valamint a hallgatók képviseletét bármilyen egyéni vagy csoportos/évfolyamszintű észrevétellel, problémával kapcsolatban. Ezen kívül munkámmal szeretném segíteni a mindenkori HÖK tevékenységét, és hallgatótársaimat bármilyen kérdés esetén.

Bense Marcell
kollégiumi ügyekért felelős alelnök
bense.marcell@uni-nke.hu

Bense Marcell vagyok, harmadéves, építőmérnök szakos hallgató. Szabadidőmet szeretem sporttal tölteni, legyen az futás vagy túrázás. A Hallgatói Önkormányzatnak 2021 őszén lettem a tagja, jelenleg a kollégiumi ügyekért felelős alelnöki tisztséget töltöm be. A kollégisták problémáit továbbítom a kollégiumvezetőnek, akivel igyekszünk mindig a lehető legjobb megoldást találni. A Kollégiumi Bizottsággal vállvetve ügyelünk arra, hogy a kollégisták betartsák a házirendet. Fontosnak tartom, hogy a kollégium a hallgatóknak egy kellemes környezet legyen pihenésre, tanulásra és szórakozásra egyaránt.

Nagy Zétény
gazdálkodási és szociális ügyekért felelős alelnök
nagy.zeteny@uni-nke.hu , 36 30 312 53 96

Nagy Zétény vagyok, negyedéves építőmérnök hallgató. A Hallgatói Önkormányzat tagja a tavalyi évtől lettem, illetve a gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnöki pozíciót már másodjára nyertem el. Másodévesként jelentkeztem a Zsuffa István Szakkollégiumba, melyben már két éve a pénzügyi vezetői posztot töltöm be. A legfőbb feladatom a kari hallgatói szociális, illetve anyagi ügyekkel kapcsolatos problémák kezelése. Idén szeretném elérni, hogy egy egységes, stabil rendszer kialakuljon, illetve a már elavult megoldásokat megújítani, reformálni.

Szendrei Zoltán
sport és kulturális alelnök
szendrei.zoltan@uni-nke.hu

Szendrei Zoltán vagyok, negyedéves építőmérnök hallgató. Immár harmadik éve, hogy tagja lehetek a Hallgatói Önkormányzat Választmányának, az éven pedig a sport és kulturális ügyekért felelős alelnöki tisztséget töltöm be. Feladatom a Víztudományi Kar hallgatói számára olyan közösségépítő programok szervezése, amelyek színesítik az itt eltöltött tanulói éveiket.

Juhász Dorka
adminisztrációs referens
juhasz.dorka@uni-nke.hu

Juhász Dorka vagyok, másodéves építőmérnök hallgató. Elsősként jelentkeztem Kollégiumi Bizottsági tagnak és most másodévesként a Hallgatói Önkormányzat jegyzője vagyok. Azért jelentkeztem erre a pozícióra, mert szeretném segíteni a Hallgatói Önkormányzat munkáját. Keressetek bizalommal!

Huncsik  Dániel
választmányi tag
huncsik.daniel@uni-nke.hu

Huncsik Dániel vagyok, negyedéves építőmérnök hallgató. Már elsőéves korom óta a HÖK tagja és alelnöke vagyok, jelenleg pedig választmányi tag. Mindig is fontos szerepet töltött be az életemben a közösség, ezért is jelentkeztem már gólyaként a választmányba. Célom egy határozott és produktív közösség felépítése, mellyel hatékonyan képviselhetjük a hallgatók érdekeit, megteremtve azt a közeget, melyben az itt töltött évek meghatározó élménnyé válnak számotokra! Kérdéseitekkel bármikor fordulhattok hozzám, valamint a csapat bármely tagjához bizalommal!

Balogh Levente
választmányi tag
balogh.levente@uni-nke.hu

Balogh Levente vagyok, harmadéves környezetmérnök és elsőéves építőmérnök hallgató. Már első félévben érdekelt a Hallgatói Önkormányzat tevékenysége, ekkor csatlakoztam a csapathoz, munkámmal szeretném segíteni hallgatótársaimat.

Bányai Natasa
kommunikációs referens
banyai.natasa.regina@uni-nke.hu

Bányai Natasa vagyok másodéves környezetmérnök hallgató. Mindig is nagyon szerettem volna hallgatói önkormányzati tag lenni, diákoknak segíteni, emiatt szerettem volna a csapat tagja lenni. kommunikációs referensként azt a megtisztelő feladatot kaptam, hogy én látom el a HÖK közösségi oldalainak kezelését, a hallgatók, a kar és HÖK közötti kommunikációt segítem.