NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
VÍZTUDOMÁNYI KAR

Jubileumi Díszoklevélátadó Ünnepség

 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar jogelődintézményében, a Felsőfokú Vízgazdálkodási Technikumban végzett hallgatók jubileumi díszoklevélátadó ünnepségére került sor 2018. augusztus 31-én Baján. A Felsőfokú Vízgazdálkodási Technikum 1962-ben kezdte meg működését. Az idei évben először köszöntötte Dr. Bíró Tibor dékán az 1965-ben oklevelet szerzett hallgatókat. "A Nemzeti Közszolgálati Egyetem fontosnak tartja az Alumni tagok életútjának figyelemmel kísérését és az aktív kapcsolattartást a volt hallgatókkal. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jubilánsok szakmai pályán maradtak." - emelte ki, majd tolmácsolta Prof. Dr. Patyi András rektor úr köszöntőjét. Baja Város képviseletében, Csubákné Besesek Andrea alpolgármester megköszönte, hogy vállalt hivatásuk méltó módon képviselték, munkájukkal elismerést hoztak a városnak is. „Ünnepeljenek, osszák meg egymással tapasztalataikat és lássák el jó tanácsokkal az utódokat!” Dr. Szlávik Lajos a Magyar Hidrológiai Társaság elnöke, az intézmény jelenlegi oktatója is köszöntötte a jubilánsokat: "Sajátos a helyzet, hiszen a kortársaimat köszöntjük ma, akik közül többeket személyesen is ismerek a szakmai kapcsolatok révén."
A Bajai Rábl Színpad és Zenei Közösség tagjai Ördög Szimonetta és Bajzák Valentin ünnepi műsorral köszöntötte a jubilánsokat.

Az ünnepségen az 1965-ben, 1966-ban, 1967-ben és 1968-ban általános és mezőgazdasági vízgazdálkodási szaktechnikus, valamint a vízellátás csatornázás szaktechnikus szakon végzett jubilánsok vehettek át arany díszoklevelet összesen 36 fő.

A díszoklevél igénylés során kerül kiadásra. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán, második alkalommal kerültek kiadásra az oklevelek.
A Víztudományi Karra 46 díszoklevéligénylés érkezett az idei év tavaszán.

Megjelenések:
Bajai Televízió - Átvették okleveleiket
Baja Város honlapja - Jubileumi arany díszoklevelek

Galéria