NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
VÍZTUDOMÁNYI KAR

Ifjúsági Napokon jártak a Víztudományi Kar hallgatói

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karról 20 hallgató és az őket kísérő 2 oktató képviselte az Egyetemet, 2018. szeptember 20-21-én Tiszakécskén. A Magyar Hidrológiai Társaság  idén 25. alkalommal rendezte meg az Ifjúsági Napokat a szakmai fiatal képviselői számára. Az rendezvény célja, hogy a mérnökhallgatók és fiatal mérnökök a Társaság keretei között bemutatkozhassanak, bővíthessék szakmai tudásukat, szakmai kapcsolataikat és fejleszthessék előadói készségüket. A hallgatók többsége a Zsuffa István Szakkollégium tagja, többen közülük szakmai előadással, dolgozattal vagy poszterrel készültek a találkozóra. Több mint 40 előadás és 8 poszter közül a 120 fős rendezvény szavazatai alapján a Zsuffa István Szakkollégium 3 tagja is helyezést ért el:

D. Szűcs János I. helyezést érte el - Öntözésfejlesztési lehetőség a Szamos-Kraszna közben: A csengeri vízpótló rendszer - "A legjobb poszter" kategóriában.
Zsóri Andrea, Koch Dániel, Majer Fruzsina II. helyezést ért el - Kisvízgyűjtő feltárás Magyaregregyen - "A legjobb poszter" kategóriában.
Gonda Nikolett II. helyezést ért el - Csatornázási rendszer hidraulikai modellezése-Storm Water Management Model - "A legtartalmasabb előadás" kategóriában.

A 2 nap során számos érdekes és innovatív előadáson vettek részt hallgatóink és kísérő oktatóik melyet tanulmányaik, illetve munkájuk során is hasznosíthatnak. Záró szakmai programként Szolnokon a VCsM Zrt. Szolnok Felszíni Vízművét tekinthették meg.

Az EFOP 3.4.3-16-2016-00003 „Stratégiai oktatási kompetenciák minőségének fejlesztése a felsőoktatásban, a megváltozott gazdasági és környezeti feltételekhez történő adaptációhoz és a képzési elemek hozzáférhetőségének javításáért” projekt A1.4. Társadalmi felemelkedési programok indítása című projektelemében megvalósuló szakmai Tanulmányi kirándulás elsődleges célja, hogy minél több hallgató számára lehetőséget biztosítson a szakmai fejlődésre.

Letölthető


Címkék: vtk mht