NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
VÍZTUDOMÁNYI KAR

Modern és felszerelt kollégiumi szobák várják a VTK-ra érkező új hallgatókat

A Beszédes József Kollégium a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar oktatási épületének szomszédságában, Baja ikonikusnak tartott dunai mellékága mellett, a Sugovica parton található.

Az épület - zömében a Sugovicára néző szobákban - 240 fő részére nyújt kényelmes és korszerű szállást. A hallgatók három szobatípus közül választhatnak: 2 ágyas és 2x2 ágyas, melyben saját fürdőszoba és konyha, míg a 3 ágyas szobákban saját fürdőszoba és a folyosón közös konyha található. A szobák többségéhez tágas terasz is tartozik. Az épület akadálymentesített és speciálisan felszerelt, mozgáskorlátozottak részére kialakított szobákkal is rendelkezik. A kollégisták szabadidejükben a kollégium kondicionáló termét és klubhelyiségét is díjmentesen használhatják.

A 2020-as évtől minden első éves hallgató 1 évig ingyenes kollégiumi ellátásban részesülhet, amennyiben pályázása során felvételt nyer. Kollégiumi felvételre, elhelyezésre az Egyetemre felvett közszolgálati ösztöndíjas, önköltséges nappali munkarendben tanulmányokat folytató hallgatók, valamint államközi szerződéssel tanuló külföldi állampolgárságú hallgatók is pályázhatnak.

A január 16-ai nyílt napon mindenki személyesen is felfedezheti az NKE bajai campusa nyújtotta lehetőségeket.

Pályázati kiírások

Zsuffa István Szakkollégium