NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
VÍZTUDOMÁNYI KAR

Szakirányú továbbképzések a Víztudományi Karon

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem felvételt hirdet a 2018. szeptemberben induló Vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó” és „Vízügyi közgazdász szakmérnöki” szakirányú továbbképzési szakokra.

A vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó képzés célja olyan korszerű műszaki- jogi- és közigazgatási ismeretekkel rendelkező szakemberek képzése, akik komplex módon képesek a vízgazdálkodás területén jelentkező tervezési, üzemeltetési és vízvédelmi tevékenység támogatására, valamint a hatósági és szakhatósági feladatok ellátására. A képzés 3 féléves, szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése: vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó. Az oktatás első félévben az NKE bajai campusán, a második és harmadik félév az NKE budapesti campusán történik.
Jelentkezési lap - vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó

A vízügyi közgazdász szakmérnöki képzés célja a vállalkozásokban és a közszférában praktizáló, műszaki alapdiplomát szerzett szakemberek továbbképzése annak érdekében, hogy a munkájuk során felmerülő gazdasági problémák megoldására önállóan vagy egy ütőképes szakértői csapat értékes tagjaként képessé váljanak. A képzés 4 féléves, szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése: gazdasági szakokleveles szakmérnök. Az oktatás az NKE bajai campusán történik.
Jelentkezési lap - vízügyi közgazdász

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 1.

FELHÍVÁS

 


Címkék: vtk