Díszemléklapot kaptak a 20 éve végzett mérnökhallgatók

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar jogelőd intézményében, az Eötvös József Főiskola, Műszaki Fakultás keretein belül 1999-ben végzett 14 volt mérnökhallgató vehetett át díszemléklapot, az NKE bajai campusán rendezett szeptember 28-i ünnepségen.

A mostani elismerésben a környezet- és építőmérnökként végzett egykori diákok részesültek. A családias hangulatú találkozón Cimer Zsolt, a kar oktatási dékánhelyettese köszöntötte az intézmény volt diákjait, majd egy rövid épületkörbejárás és beszéd után, átadta a megjelenteknek az emléklapokat. A kari vezető köszöntőjében bemutatta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karának jelenlegi szakjait, illetve beszélt a jövőbeni fejlesztési tervekről. A ceremóniát egy, a volt hallgatók által szervezett vetítés zárta, amely során az akkori intézményben készült diákéveikről készült fotóalbumot tekintettek meg.

Örömünkre szolgál, hogy a nem is oly’ rég végzett alumnisok számára méltó ünnepséggel köszönhettük meg eddigi munkájukat. Kívánjuk, hogy a következő kerek évfordulón is együtt ünnepelhessünk!

Fotó és szöveg: Tamaskó-Juhász Gabriella


Címkék: vtk alumni találkozó