Tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar a pótfelvételi eljárásban az építőmérnöki, a környezetmérnöki és a vízügyi üzemeltetési mérnöki alapszakokat, valamint a nemzetközi vízpolitika és vízdiplomácia mesterszakot egyaránt meghirdeti. A meghirdetett képzések munkarendjéről és finanszírozási formájáról a www.felvi.hu, illetve a kari honlapon tájékozódhat.

A pótfelvételi jelentkezési időszak 2022. július 26-tól augusztus 5-ig tart.

Pótfelvételi eljárásban csak azok jelentkezhetnek, akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be, vagy egyáltalán nem is jelentkeztek szeptemberben induló képzésre, emeltszintű érettségivel rendelkeznek, valamint elérik a 2022. július 21-én meghatározott ponthatárt, melyről az alábbi linken tájékozódhat:

PONTHATÁROK 2022

2005 előtti (hagyományos) érettségivel rendelkező érdeklődő 2021. augusztus 8-19. között speciális emeltszintű érettségit – ún. felsőoktatási felvételi szakmai vizsgát – tud tenni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (Budapesten), amellyel az emeltszintű érettségi kiváltható. A mesterszakunkon ekkor kerül sor a szóbeli online motivációs felvételi vizsgára is. A pontos időpontról a felvételi jelentkezéskor megadott e-mail címen tájékoztatjuk.

INFORMÁCIÓ:
Háber Hajnalka Mária
tanulmányi osztályvezető

E-mail: haber.hajnalka@uni-nke.hu
Mobil: + 36 30 979 3905