NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
VÍZTUDOMÁNYI KAR

Májusban rendezi a Víztudományi Kar első Országos Öntözési Konferenciáját

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar szervezésében 2020. május 13-án kerül megrendezésre az Országos Öntözési Konferencia.

A rendezvény célja a hazai öntözéses gazdálkodás helyzetének áttekintése, az öntözés volumenét meghatározó és befolyásoló tényezők számbavétele, a rövid és középtávú öntözésfejlesztési tervek összetett feltételrendszerének lehatárolása, tisztázása.

A konferencia egyidőben kívánja tárgyalni az öntözés és a jelenlegi agrárium strukturális sajátosságai közötti összefüggéseket, a vízkészletek rendelkezésre állásának kérdéskörét, az öntözési célú fejlesztések megvalósulását, az öntözést szolgáló művek üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat, valamint az öntözés legújabb technológiai megoldásait.

A plenáris ülés kiemelt előadói:

Hoffmann Imre helyettes államtitkár
Belügyminisztérium, Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság

Nagy János helyettes államtitkár
Agrárminisztérium, Erdőkért és Földügyekért Felelős Államtitkárság

Láng István főigazgató
Országos Vízügyi Főigazgatóság

Gyuricza Csaba főigazgató
Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ

Szabó Levente vezérigazgató       
KITE Zrt.

Dr. Bíró Tibor dékán
NKE Víztudományi Kar

A konferenciával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, határidők: Hivatalos nyelve magyar, a részvétel ingyenes, a regisztráció tartalmazza a catering szolgáltatást.

A regisztráció létszámkorláthoz kötött, így a résztvevőknek kizárólag az online felületen keresztül lesz lehetőségük jelentkezni. A regisztrációs felület várhatóan, 2020. március 16-án kerül megnyitásra.

További információk