A Víztudományi Kar bemutatkozott a TéT attasék előtt

A Nemzetközi Igazgatóság, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közös szervezésében szeptember 1-jén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Víztudományi Kara (VTK) webinárium keretében mutatkozott be a tudományos és technológiai attasék hálózatának.

A szűkkörű szakmai webináriumot Molnár Balázs, az ITM Innovációért Felelős Helyettes Államtitkárságának nemzetközi tanácsadója nyitotta meg. A szakdiplomaták a külföldi állomáshelyeikről kapcsolódtak be a programba.

Bíró Tibor, a VTK dékánja a Kar, valamint a Kar által kínált magyar és angol nyelvű képzések és rövidebb szakmai továbbképzési lehetőségek bemutatásán túl szólt a VTK kutatási projektjeiről, kutatási potenciáljuk erősségeiről, és a referenciaként szolgáló kiemelkedő eredményeiről. Felvázolta a Kar több folyamatban lévő és tervezett kutatási terveit is, melyeknél a VTK örömmel veszi nemzetközi partnerek bekapcsolódását is. Előadását követően Bíró Tibor a szakdiplomaták kérdéseire válaszolt.

Breuer Klára, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Igazgatóságának vezetője zárszavában köszönetet mondott az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Víztudományi Kar, valamint a szakdiplomaták a programban való közreműködéséért, és reményét fejezte ki a közös együttműködés jövőbeni sikeres folytatására.

 

 


Címkék: VTK TéT