Újra Nyílt Napot rendez az NKE

Újra várja leendő hallgatóit november 25-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), hogy bemutassa a felsőoktatási intézményben működő karok képzési kínálatát.

November utolsó péntekén az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar (ÁNTK), a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (HHK), a Rendészettudományi Kar (RTK), a Víztudományi Kar (VTK), valamint a Katasztrófavédelmi Intézet képzéseivel ismerkedhetnek meg a látogatók. 10 órától a rektori köszöntővel és a kari dékánok bemutatkozásával kezdődik az esemény, amelyen szó lesz többek között a hallgatói életről, tehetséggondozásról, továbbá a rendészeti fizikai és pszichikai alkalmassági vizsgálattal kapcsolatos tudnivalókról is.

 A rendezvényre ellátogatók információt kaphatnak az egyetem karain és intézeteiben zajló képzések mellett a hallgatói önkormányzat és a szakkollégiumok munkájáról, az Erasmus mobilitási programokról, a felvételi követelményekről, valamint a sportolási lehetőségekről is.

A Nyílt Nap résztvevői bejárhatják a Ludovika Campust, megismerkedhetnek az Oktatási Központtal, a történelmi emlékhelynek nyilvánított Ludovika Főépülettel, a Ludovika Arénával, és megtekinthetik a Ludovika Huszár Lovardát, továbbá a campuson található kollégiumokat is.

A nap részletes programja ITT.

A Karok programjai az alábbi linkeken érhetők el:

Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar

Rendészettudományi Kar

Víztudományi Kar

Az NKE még két nyílt napot tart idén: a központi nyílt nap mellett december 2-án a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, december 7-én pedig a Víztudományi Kar várja az érdeklődőket.


Címkék: nyílt nap