NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
VÍZTUDOMÁNYI KAR

XXVIII. Ifjúsági Napok Baján

A Magyar Hidrológiai Társaság Ifjúsági Bizottsága és

Bács-Kiskun vármegyei Területi Szervezete, valamint az NKE Víztudományi Kar szervezésében

2023. szeptember 28-29. között kerül megrendezésre a

XXVIII. IFJÚSÁGI NAPOK, Baján.

A Magyar Hidrológiai Társaság (MHT) célja, hogy előmozdítsa és lehetővé tegye a korszerű ismeretek és tapasztalatok cseréjét a víztudományok és a technika területén dolgozó szakemberek, valamint tanulmányokat folytató középiskolások, egyetemi hallgatók között. Az idei évben 23. alkalommal megrendezésre kerülő Ifjúsági Napok alkalmával lehetőség nyílik a fiatal és leendő mérnökök számára, hogy a Társaság keretei között bemutatkozhassanak, megismerhessék egymást, bővítsék szakmai kapcsolataikat, szakmai tudásukat és fejlesszék előadói készségüket.
A rendezvényre elsősorban a Társaság 35 év alatti tagjait várjuk előadással vagy poszterrel, de azon a Társaság bármely tagja és bármely érdeklődő részt vehet, korhatártól függetlenül.

Az előadások és a poszterek témaköreit előzetesen nem kötjük meg, jelentkezni lehet a hazai vízgazdálkodást érintő bármely témával. A jelentkezések alapján alakítjuk ki a szakmai szekciókat. A kiállított poszterek bemutatása külön szekció keretében történik. A poszterek javasolt mérete 84x120 cm. Előadással és poszterrel jelentkezni 2023. május végétől 2023. szeptember 11-ig lehet

Az Előkészítő bizottság az előadások, poszterek bejelentését visszaigazolja, ha szükséges, javaslatot tesz azok végleges tartalmára, és közli a jelentkezőkkel a formai követelményeket. A beérkező anyagokat az Előkészítő bizottság lektorálja, vagy lektoráltatja, szükség esetén egyeztet a szerzővel annak módosításáról. Az előadásokhoz tartozó ppt-k és a poszterek digitális anyagának beküldési határideje 2023. szeptember 15-e. A kiállításra kerülő eredeti posztereket személyesen kell elhozni a XXVIII. Ifjúsági Napok megnyitójára. A résztvevők szavazata alapján kiválasztásra és jutalmazásra kerül a 35 év alatti szerzők által bemutatott „legtartalmasabb előadás” és „legjobb poszter”. A rendezvényen való részvételre — azoknak is, akik előadásukat, poszterüket már bejelentették — a www.hidrologia.hu honlapon 2023. július végétől elérhető online kitölthető és beküldendő lappal lehet jelentkezni 2023. szeptember 11-ig. Az Ifjúsági Napok megnyitóját 2023. szeptember 28-án 10 órakor tartjuk, de már szeptember 27-ére is lehet szállást és vacsorát igényelni. A programok befejezését szeptember 29-én 16 órára tervezzük.

A regisztráció középiskolás, ill. a felsőoktatásban nappali tagozatos hallgatók részére ingyenes! 

Az ebédek és a vacsorák a középiskolás, ill. a felsőoktatásban nappali tagozatos hallgatók részére ingyenesek!

Szeptember 28-i baráti találkozó ingyenes!

Várjuk középiskolás diákok jelentkezését is mind előadással, mind részvétellel! 

A részvétel regisztrációhoz kötött!!! 

Regisztráció - előadás, poszter     *     Regisztráció - részvétel


Címkék: mht